Login/Registracija

Neko karijerom LEČI KOMPLEKSE, a Slađa Alegro ŽELI DA JE OVAKO PAMTE

Bez prevelike medijske pompe i skandala, Slađa Alegro utisnula je svoje ime na našoj estradi emocijom, glasom i brojnim hitovima koje publika obožava.


Uprkos velikoj konkurenciji, ona je oduvek znala kako želi da izgleda njen muzički put i ka tom cilju je hrabro koračala.

– Važno je šta želite od svoje karijere. Neko želi da zaradi novac, neko da postane poznat, neko da leči komplekse, a neko nešto da saopšti– rekla je Slađa koja želi da njen muzički dojam ostane upamćen na jedan lep način.

– Ja želim da jednog dana kada me ne bude bilo, da moje dete bude ponosno šta je mama otpevala, da kažu kako je to nekada bilo lepo. Želim da ostane pesma, nešto što je kvalitetno i nešto u šta se uložila ljubav, emocija i energija. sve ostalo je manje važno- tvrdi pevačica.


Poslednje dve godine svet je zadesila pandemija koja je pogodila sve profesije, i koja nas je opomenula šta je zapravo važno u životu.

– Nije bilo važno koliko imamo u šteku, bilo je važno da ostanemo zdravi i da se držimo jedni drugih i zaboravljamo šta su prave vrednosti u ovo ludi vreme koje nas je zadesilo- kaže pevačica za Grand.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/E. Srdić,
Autor: S. Čumić