Login/Registracija

„NEKE STVARI TREBA DA SVARIŠ“ Anabela o ODNOSU SA ZETOM Markom Miljkovićem (VIDEO)

Pevačica Anabela Atijas prokomentarisala je rijaliti programe i Dalilu i Dejana Dragojevića, pa tom prilikom otkrila da li smatra da oni kopiraju Lunu i Marka tokom njihovog učešća u ovom šou programu.

– Pa ne znam, pogotovo ja kojoj se desilo to kroz šta smo prošli ne volim da sudim i da donosim zaključke nikako… Svi mi na kraju odgovaramo za naše postupke, sad svesno ili nesvesno ulazimo neke priče, na kraju smo mi ti koji treba da legnu sa tim i spavaju, da se uhvate u koštac sa svime što nosi naša odluka – objasnila je pevačica.


Anabela je otkrila i kako se nosila sa negativnim komentarima kojima su je u to vreme obasipali sa svih strana.

– Trebalo je vremena, vreme je učinilo svoje i rad na sebi u svakom smislu te reči, neke stvari jednostavno treba da svariš – priznala je ona i otkrila da dosta radi na sebi:

– Na razne načine radim na tome da bude bolja i bolje, ima svega tu i duhovnog i fizičkog u svakom smislu te reči rad na sebi.

Najveće zadovoljstvo pričinjava joj vreme koje provede sa Luninom ćerkicom, a njenom unukom Miom.

– To nikako ne propuštam i u tome najviše uživam, kada sam sa njom bukvalno se ničim drugim ne bavim samo njom, potpuno sam joj posvećena, po ceo dan se nešto izmitavam, skačem, ljuljam se, čak sam nedavno i pala sa ljuljaške u tom zanosu. Podetinjim, ona je toliko slatka i toliko ispoljava tu sreću na jedan predivan način i onda mi sve i svašta radimo da izazovemo to kod nje jer je preslatka kad je srećna – priča pevačica.


Otkrila je i da li razmišlja o starosti i da li je se plaši.

– Nije da ne razmišljam, jer je neko čudno vreme više ni u šta nisi siguran, svi ti ratovi, boleštine i niko nema moć nad takvim stvarima, to je neka viša sila za koju smo svi jednaki. Najviše me strah za decu, da ću biti stara i nemoćna da im pomognem – objasnila je ona.

Dugo se spekulisalo da je u lošim odnosima sa zetom Markom Miljkovićem, a sada je rešila da stavi tačku na sve priče i otkrije šta je prava istina.

– Valjda se može zaključiti da je sve korektno, izabrali smo oboje ljubav prema Luni i Mii – ističe pevačica.

Ceo intervju sa Anabelom pogledajte u videu ispod!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić