Login/Registracija

Nekadašnja POBEDNICA OPLELA po RIJALITIJU: „Tamo su samo NEBITNI LJUDI i dno našeg društva“

Svoj muzički put počela je da gradi kroz takmičenje „Zvezde Granda“, nakon čega se oprobala u jednom rijalitiju u kome je, Katarina Živković, neočekivano odnela pobedu.


Ne krije da ponekad gleda i trenutno aktuelan rijaliti, za koji tvrdi da je potpuno drugačiji od onog u kome je ona učestvovala.

– U mom rijalitiju su bili svi poznati, manje ili više, za razliku od ovih sada. Oni su svi intrigantni. U nekim momentima mi bude žao koliko je prostora dato nebitnim ljudima. To je ljudski talog, dno ljudskog društva– ispričala je pevačica u emisiji „Grand Magazin“.


Kaća smatra da je ovakav program izgubio prvobitnu poentu, i da se skrnave društvene i verske zajednice za koje su nas učili da su svete.

– Sada se sve predstavlja kako ne treba i to je stvarno jezivo. Uništili su i pojam braka za koji smo učili da je svetinja– iskrena je bila Živkovićeva koja smatra da su učesnici ovog programa spremni na sve zarad popularnosti.

–  Oni su svesni da po svaku cenu, i na mišiće, rade stvari koje inače možda i ne bi radili, zbog gledanosti i mislim da su neke stvari iscenirane- priznaje ona.


Iako je pre više od deset godina pobedila u tada aktuelnom rijalitiju, ističe da danas ne bi prihvatila takvu ponudu.

– Sada ne bih ušla jer sam se izgradila kao pevačica i kada bih prihvatila, to bi bio povratak na početak. Čim vi sedite sa tim ljudima, čak i ako ne ulazite u svađu, staljani ste u isti koš što ja ne bih mogla– priznala je Katarina.

Celo gostovanje pogledajte u videu ispod.

POGLEDAJTE I 

Zbog Popovića dobila sto hiljada evra: “To je bio način da se SPASI MOJA KARIJERA“

“BLAM ME JE, BILA SAM MLADA“ Pevačica iznela NEVEROVATAN DETALJ iz svoje karijere

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić