Login/Registracija

NEDELJA MODE: Zvezde vole krzno!

Nakon više od decenije tokom kojih je krzno bilo zapostavljeno na modnoj sceni, Inverno Caldo je u samo jednoj večeri uspeo ono što je delovalo kao nemoguće – vratio je bunde na modni pijedestal i to uz prisustvo rekodnog broja poznatih ličnosti iz svih sfera javnog života.

Collage4Revija je održana sinoć u hotelu „Metropol Palace,“ a okupila je dosad nezapamćen broj predstavnika elite. Među prvima došla je Anastasija Ražnatović, koja je inače i zaštitno lice ovog prestižnog brenda.

Collage3

Ogromnu pažnju izazvao je i dolazak folk zvezde Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića, a pevačica je blistala u modelu bunde iz nove kolekcije. Da Seka ne bude jedina mama u krznu postarala se Ilda Šaulić u unikatnom prsluku, kojoj je ovo bio prvi dolazak na jedan javni događaj otkako je u septembru rodila ćerkicu Emu. Osim prikazivanja novih modela, na reviji se desila još jedna premijera koja je izazvala velike reakcije – prvo pojavljivanje Nede Arnerić na javnom događaju nakon više od godinu dana. Glumačka diva nije skidala osmeh sa lica na događaju pokazujući tako da su svi problemi iz prošlosti daleko iza nje. Osim Arnerićeve, reviji su prisustvovale još dve legendarne glumice – Jelica Sretenović i Zlata Numanagić. Na reviji se pojavila i jedna od najvećih mladih pevačkih zvezda Aleksandra Prijović.

Collage

Čitava revija bila je zamišljena kao zimska čarolija dopunjena efektima poput snega na pisti i veštačkog snega koji je padao u svečanoj sali hotela, a reviju je zatvorila i otvorila Mina Milutinović, srpski top model kojoj je ovo posle pista u Milanu, Njujorku, Londonu prvo pojavljivanje posle nekoliko godina na reviji u Beogradu. Zimsku magiju, kako je inače i ime nove kolekcije, iz prvih redova pratile su i Simon De Karić sa suprugom Tamarom, Maja Odžaklijevska, Marina Tadić, Tamara Paunović, Ines Jevrosimović, Suzana Mančić, Zorana Šulc, Ivon Jafali, Miss Srbije Anđelija Rogić sa timom Miss Yu i mnogi iz javnog života naše zemlje.

Collage1

Tekst: Grand portal/  Foto: Privatna arhiva