Login/Registracija

NE ŽELE da se ugledaju na njih: “IZGLADNJUJEMO SE, imamo zdravstvene probleme“

Članice grupe “Hurricane“ Ivana, Sanja i Ksenija važe za jedne od najatraktivnijih devojaka na našoj javnoj sceni.

Priznaju da je za dobru liniju koje imaju potrebno mnogo odricanja u ishrani kao i redovni treninzi, koji su često i jako naporni. I mada bi mnoge devojke volele da izgledaju baš poput njih, lepe pevačice ne savetuju put koji su one odabrale.

Stalno se izgladnjujemo, to nije ni malo smešno. Verujem da nije zdravo to što pred bitne nastupe ceo dan pijemo samo vodu. Ne bi trebalo da budemo primer devojkama koje traže način kako da sačuvaju liniju- kaže Ksenija dok se Ivana nadovezuje:

– Naš posao je takav da mnogo zahteva i smatram da na ovakvoj dijeti na kakvoj smo mi ne treba da bude nijedna devojka koja se ne bavi našim poslom. Pre naše grupe nikada nisam bila na rigoroznim dijetama, ali sada kada smo stalno na televiziji, moram, jer kamere dodaju po 7,8 kilograma- iskrena je Ivana.

Treća članica grupe, Sanja Vučić dodaje da su koleginice i ona pod nerealno velikim pritiskom javnosti da moraju da budu zgodne, iako je pojam zgodne devojke za nju vrlo subjektivan. Upravo zbog tih standarda koji se danas nameću, pevačica je sebi napraila problem sa hormonima i štitnom žlezdom zbog čega više ne može da mršavi.

Mene nervira što nam je ovaj posao nabacio takvo breme. Strašno je biti pod takvim stresom i stalno razmišljati o tome i uskraćivati sebi mnoga uživanja. Naravno, treba jesti normalno, umereno i što manje šećera ali ne treba ni ići u krajnost. Zato bih apelovala na naše koleginice i druge žene iz javnog života da niko ne mora i ne treba da radi nešto mimo mogućnosti i želja- kaže Sanja za “Story“.

Ovaj trojac takođe je želeo da poruči svim mladim devojkama da one nikome ne nameću savršenu figuru kao ideal, iako se mnogima čini da upravo to rade i da svaka žena treba da gradi svoje samopuzdanje bez obzira na liniju.

POGLEDAJTE I:

DA LI TRAŽI PREVIŠE? Sanja Vučić otkrila kakvog DEČKA TRAŽI: „Ja sam magnet za LUDAKE“ (VIDEO)

„ZABRANJENO NAM JE DA UZIMAMO BAKŠIŠ“ Uraganke iskreno o visini HONORARA!

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac