Login/Registracija

NE PREDVIĐAJU IM DOBRE REZULTATE?! „To nije merodavno“ samouverene su pevačice (VIDEO)

Članice grupe „Hurricane“ srećne su što su i ove godine dobile priliku da predstavljaju Srbiju na najvećem muzičkom takmičenju. Niz negativnih kritika nije ih poljuljao i kako ističu prezadovoljne su kako pesmom tako i spotom.

– Kad smo kretale u sve ovo znale smo da će biti negativnih komentara, da se nekome neće svideti ono što radimo, ali mi se trudimo, daje sve od sebe, nama se sviđa i mislimo da je Dejan odradio odličan posao. Spot se uklapa sa pesmom, malo te osamdesete fazon, mi to volimo. Sve je super ispalo – navela je Ksenija Knežević.


Po njihovim rečima, pesma je potpuno u stilu Evrovizije, te se nadaju visokom plasmanu iako im kladionice ne predviđaju dobre rezultate.

– Dešavalo se i ranije da pesme koje su pobeđivale nisu bile dobro kotirane na kladionicama, tako da i pre nastupa ne treba prejudicirati jer jednostavno nije merodavno. Tu se sve uzima u obzir pesma, pevanje, scenski nastup, šminka i  kostim. A s obzirom na to da su evrovizijski fanovi ludački nastrojeni prema ovom takmičenju, ne obaziremo se na kladionice – rekla je Sanja Vučić.

Iako se planira da se Evrovizija organizuje u maju u Roterdamu, svi učesnici su imali obavezu da snime svoj nastup kojim će se takmičiti ukoliko bude došlo do neplaniranog otkazivanja zbog situacije u svetu.

Ceo intervju pogledajte ovde:

POGLEDAJTE I:
Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: K. Stanković