Login/Registracija

Nataša Bekvalac pokazala lice bez šminke i otkrila šta radi ponedeljkom ujutru (FOTO)

Popularna pevačica Nataša Bekvalac sa razlogom nosi epitet „Panonska barbika“ jer je njen izgelda zaista besprekoran.

Nataša je u više navrata istakla da je esteta, te da joj je svaki segment njenog tela podjednako bitan, a poslednjim fotografijam koje je postavila na Instagram profilu dokazala je da je to zaista tako.

Pevačia je svojim pratiocima otkrila da ponedeljak jutro provodi u teretani, a pri tome pokazala i kako njeno lice izgleda bez trunke šminke. Iako na fotografiji nije delovalo preterano srećno zbog toga što jutro provodi sa spravama za vežbanje, verujemo da će joj fizička aktivnost prijati i pomoći da sačuva svojn besprekoran izgeld.

Uspešna pevačica je majka dve ćerke, a njena starija ćerka nedavno je proslavila šesnaesti rođendan. Tim povodom ponosna majka je svojoj mezimici uputila emotivne reči putem društvenih mreža zahvaljujući joj se što je najbolja ćerka na svetu, istovremeno joj objasnivši da neće moći večeras da bude na njenom slavlju.

-Danas opet za tvoj rođendan ja pevam. Pevam za sve naše najvažnije datume a ti šesnaest godina sve razumeš kao velika. Zapravo, kao velika si bila otkad si bila mala. Moja si najveća prva prava ljubav, bebo. Hvala ti što si najbolja ćerka na svetu, hvala ti što sam ti baš ja mama, hvala ti za sve što prolazi i dolazi. Voli te mama na svetu najviše, srećan ti rođendan ljubavi moja – napisala je Nataša.

Foto: Instagram/Printscreen/bekvalceva,
Autor: I.Grk