Nataša Bekvalac objavila sliku u KUPAĆEM, pa otkrila svoje ŽELJE ZA LETO (FOTO)

Pevačica Nataša Bekvalac napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama kada je izbacla sliku u kupaćem kostimu i pokazala čime raspolaže.

5e00d0154674498850704b12fdfa84f45adb3c9f

Pevačica je istakla vitku liniju u jednodelnom kupaćem kostimu, kao i tetovažu i izmamila lavinu komplimenata njenih fanova. 

Međutim pored toga ona je sa svojim pratiocima podelila i svoje želje za ovo leto.

– Koje su vaše želje za ovo leto? Ja bih volela da završim album, a drugo ne smem da vam kažem… Možda za jedno mesec,dva… Ovih dana paze me kao niko nikada, bojim se svideće mi se jako… – poručila je Nataša uz fotografiju.

301f9947d755a45bcc2b7185690fa7d1b0bf2fbe

Podsetimo, Nataša je nedavno pričala o svojim pesmama i koliko one imaju veze sa njenim privatnim životom i da li ga opisuju.

– Ja nikada u životu nisam kupila pesmu. U smislu: “Jao što je dobra pesma“ pa odem i kupim. Uvek su pesme pisane za mene i melodije i tekstovi, autori su znali da su pesme za mene tako da te pesme jesu jako moje- objasnila je lepa pevačica.

Album “Ponovo“ je bio jedan od najboljih u njenoj karijeri, a nakon potpuno drugačijeg pravca koji snima u poslednje vreme, otkriva da li će se takav album ikada ponoviti.

– Pa mislim da je to jako teško u današnje vreme pošto se produkcija jako promenila. Kada bih to jurila sad, bilo bi retro. Ali mislim da kada je pesma dobra može da se upakuje u bilo koje vreme, a ja spremam jako dobar album. Svako se nekad zanese i hoće da bude moderan, pa nekad prođe nekad ne, ali generalno ja sam se uvek trudila, pogotovo sada na novom albumu da budem jako svoja- rekla je Nataša.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić