Nastavlja da ŠOKIRA: Milica Dabović se skinula i pokazala izazovi donji veš, komentari PLJUŠTE (FOTO)

e86b8b526ad11c11e139c97c1c09b69da67137bd

Milica Dabović, koja je nedavno otvorila nalog na sajtu za odrasle, ne prestaje da šokira svoje obožavaoce vrelim fotografijama koje često objavljuje na svom Instagram profilu.

Bivša košarkašica je naime, nedavno otvorila nalog na „OnlyFansu“ na kojem objavljuje svoje golišave fotografije i tako zarađuje.

Međutim, čini se da joj nije dosta skidanja na mreži namenjenoj za intimni sadržaj, već je sad odlučila da se slika provokativno i u tržnim centrima.

Milica je na Instagramu pitala pratioce da li bi trebalo da kupi farmerice koje je našla u jednom tržnom centru, a onda objavila fotografije na kojima se vidi donji veš.

MILCA

„Kupiti ili ne kupiti“, pitala je Milica, a onda su usledili komentari: „Njoj nije dosta skidanja„, „Baš preteruje„, „Morala si i gaćice da pokažeš?!“, „Žena je prezgodna i treba da se slika“ „Mico goriš, pusti ljubomorne duše“.

Mišljenje ljudi na društvenim mrežama je prilično podeljeno kada je košarkašicina odluka da se fotografiše provokativno i od toga zarađuje u pitanju, a Milica je nedavno objasnila zbog čega se odlučila na ovaj potez.

Ponosna sam na svoje telo. Ceo život sam trenirala, telo je moj dugogodišnji projekat. Dopada mi se kako izgledam u 40. godini, zašto to ne bih pokazala i drugima?! Neću varati ljude i pozirati obučena od glave do pete. Nemam problem da se slikam u donjem vešu jer je za mene lepo, zgodno žensko telo čista umetnost – objasnila je ona nedavno.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk