Login/Registracija

Nakon tri decenije karijere voditeljka PRIZNALA: „Ovo je bila NAJTEŽA SEZONA“

Nakon još jedne uspešne televizijske sezone voditeljka Lea Kiš spremna je za zasluženi odmor kako bi napunila baterije za predstojeću sezonu autorske emisije „Nedlejno popodne“.

– Kraj sezone, nekako je uvek malo setno. Završili smo jednu tešku i napornu godinu, bilo je mnogo teško raditi jer je bila korona, teško smo nalazili goste, a i trebalo je sačuvati se. Ovo je bila jedna od najtežih sezona koju smo uradili vrlo uspešno. Iako ljudi misle da kada su na odmoru teba da uhvate prvi avion, meni je najbolji odmor kod kuće i volim da isključim telefon, da ne moram da komuniciram, zovem goste i organizujem sve. Prvih mesec dana ću svakako biti u Beogradu, gledam da ne kuvam, ne spremam i da se odmaram, a možda u avgustu odem negde- otkrila je Lea.

c4467e7bcf0809831f7c2151880efe5b7f2e35f0

Svoju oazu mira voditeljka je pronašla u svojoj kući na Avali koju je sredila baš po svom ukusu.

– Ta kuća me relaksira i oporavi, uvek mogu da zovem drage ljude i da vidim koga ja hoću. Beograd leti na Avali može da bude savršen odmor, mogu da se zatvorim u svoja četiri zida i onu lepotu od prirode. Tako da nemam planove za ovu godinu. Nisam ni razmišljala da li ću i gde ću na putovanje- istakla je voditeljka.

9ce78ca1895283166e11a6f9851c7c9b965e87ff

Nakon tri decenije posla u kome uživa i koji besprekorno radi, Lea priznaje da za novu sezonu ima mnogo novih ideja koje će realizovati već od septembra.

POGLEDAJTE I

Zorica Marković BRUTALNO ISKRENA prema voditeljki: „NISAM TE PREPOZNALA“

NEVEROVATNO Voditeljku i pevačicu ceo život povezuje VAŽNA STVAR

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović