Login/Registracija

Nakon toliko godina ovo nikako ne može da promeni: „PATILA SAM I PLAKALA, NE REAGUJEM DOBRO I DALJE“

Nakon duže medijske pauze pevačica Nataša Đorđević vratila se na muzičku scenu sa novom numerom na koju je posle samo nekoliko meseci izuzetno ponosna.

– Od silnih komentara ispod pesme nema negativnih, na svu sreću, jer ja ne reagujem baš dobro na negativne komentare, ne zato što me to pogodi baš toliko nego volim kada lepo pišu o meni- istakla je pevačica.

Život javnih ličnosti nije ni malo lak, a od samog pojavljivanja na estradnom nebu Nataša se nije najbolje pronšla u mnogim pričama koje prate većinu pevačica te se neretko povlačila u ilegalu.

– Ja sam mnogo teško podnosila sve što nije istina. Ja sam znala da se nerviram, patim, da plačem, ma nervirala sam se na svaki loš komentar- ispričala je nedavno.

Mnoge njene kolege ne kriju da žive od stare slave, a umesto novih pesama „bacaju“ se na oživljavanje starih hitova. Kako se stiče utisak da im to dobro prolazi i Đorđevićeva je rešila da vizualizuje brojne numere koje se nisu proslavile.

– I moje stare pesme su aktuelne, na sreću, samim tim nemam potrebe da nešto preterano snimam. Mislim da imam puno dobrih pesama, ali nisu imale vremena da budu slušane toliko i da dođu do izražaja. Super je ono što je Maja Marijani uradila, baš sam pričala sa njom pošto je ona te stare pesme ponovo snimila i uradila spotove, tako da ću i ja sigurno to uraditi. Baš mi bude drago kada mi na nastutpu traže neku moju pesmu koja je odavno objavljena, a nije tako dobro prošla- objasnila je.

POGLEDAJTE I

Zbog pokušaja UBISTVA napustila estradu, sad najavljuje povratak uz poruku „Živote hvala“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović