Nakon što je dobila KOKOŠINJAC Seka Aleksić OTKRILA da li pokreće novi biznis (VIDEO)

Pevačica Seka Aleksić organizovala je promociju novog albuma „Bioskop“, kao i novog spota za numeru „Rana“  na kojoj je okupila pripadnike sedme sile, ali i brojne kolege i prijatelje.

Ono što je privuklo pažnju mnogih je što se promocija održava baš u bioskopu jednog beogradskog tržnog centra.

f559a48023023f388a2f2c835824b9255458c02a

Seka se pojavila u svečanoj crnoj haljini sa dubokim šlicem i velikim cvetom u kosi. U pratnji svog supruga Veljka Piljkića pozirala je pripadnicima sedme sile.

– Prvi put se na promociji osećam ugodno i opušteno. Pila sam koka kolu i jela kokice, ma uživala sam- rekla je pevačica.

Kako je nedavno u kuću Seke Aleksić stigao kao rođendanski poklon stigao kokošinjac zanimalo nas je da li planira da pokrene novi biznis i otvori farmu.

– Pa ne planiram (smeh), nemojte mi sad to raditi. Ovo je samo za moju decu i za nas. Deca se igraju sa kokoškama, hrane ih, ma obožavaju, ali ništa od biznisa- našalila se pevačica.

a74685bf401c9ed4774803cd8cda66461e6f394b

Oduvek je u svojim spotovima snimala scene sa zgodnim muškarcima, ali tvrdi da joj Veljko nikada nije pravio problem te je tako bilo i prilikom snimanja novog spota za pesmu „Rana“ koji je večeras premijerdno predstavila.

– Nije on taj tip muškarca, stvarno nije i sve vreme je tu bio dok sam snimala. Ali predložili su mi da se mazim i grlim sa manekenom u spotu dok se vozimo u kolima, ali ja sam rekla da ne želim to, da ne mogu. Osećala bih se neprijatno i onda su shvatili da je Veljko pogodan za te scene- objasnila je Seka.

3116b91d8f86c847ff78629df547ad4efaa73ca9

Veliku podršku na samoj promociji pružii su joj Slađa Alegro, Đanijeva supruga Slađa koja se pojavila sa ćerkom, Goga Sekulić, Goca Tržan, Isak Šabanović i modni dizajner Saša Vidić koji nisu krili oduševljenje zbog čitave ideje vezane za bioskop,

Šta nam je sve Seka otkrila i kakvi su joj planovi saznajte u videu ispod:

……

Foto: D. Bukovčić,
Autor: J. Jović