Login/Registracija

Nakon što je bivšem RAZLUPALA auto, Ljupka u STRAHU: „Možda se pojavi neki..“

Pre samo godinu ipo dana, bombastična vest da je Ljupka Stević svom tadašnjem dečku generalu Simiću, razlupala auto zbog preljube, osvanula je na svim naslovnim stranama. Mada je to i dalje jedna od glavnih tema, pevačica se trudi da na to gleda sa vedrije strane.

– Ja tada u tom trenutku nisam bila svesna koliko je to uzelo maha, ali ja sve okrenem na šalu, to sam ja i onda mi to bude sasvim okej. Ljudi koji me poznaju znaju kakva sam i to mi je dovoljno- počela je da objašnjava te dodala da je svoju prošlost ostavila tamo gde treba da bude, iza sebe.

– Ne boli me to, stvarno gledam sve sa šaljive strane. To je prošlo i moje emocije su stabilne, ne može da me zaboli. Ako bih sada morala da biram da li da uradim to opet ili ne i sebi napravim takav problem, pa gledala bih da izbegnem- istakla je Ljupka.

Iako mnogi kažu da je svaka reklama- dobra reklama, Ljupka se nakon skandala u kome se našla, sa time ne bi složila. Mada su mnoge njene koleginice spremne da plate da se sve zavrti oko njih, pevačici je to pošlo za rukom i bez planiranja.

– Kako ne, pogotovo, ima raznih situacija gde je sve to osmišljeno zarad reklame. Ne znam kako se to sada odražava na moj život, a trenutno je nestašica muškaraca (smeh). Možda me se plaše, ali stvarno nema potrebe. Priželjkujem da se zaljubim, vreme mi je za sve, možda se pojavi neki dasa– priznaje.

POGLEDAJTE I

Pevačica dobila BAKŠIŠ od 300 evra, pa je NAPALI da VRATI: „REFUNDIRAĆU, NIJE PROBLEM“

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović