Login/Registracija

Nakon raskida sa Darkom Lazić, Barbara Bobak poručuje: „NEKA PATI“

Nakon numere „Duplo gora“, čiji je tekst pesme napisala upravo mlada pevačica u usponu Barbara Bobak, pred kraj leta nam stiže novo osveženje.

Kako samoj sebi godinama unazad krči put na estradnom nebu, uprkos tome što su mnogi mislili da je za to bio zaslužan sada njen bivši dečko Darko Lazić, reklo bi se da u protekle dve godine to definitivno radi na pravi način.

Pevačica nikada nije štedela novac kada je reč o ulaganju u njenu karijeru, što dokazuju i spotovi koje je do sada predstavila publici.

Naime, ona je u spotu za novu pesmu „pokidala“ u kožnjaku, a potom su usledili vreli kadrovi, koje možemo videti u tizeru na njenom Instagram nalogu. Upravo zbog ove izazovne kombinacije, muškaricima će „popadati vilice“.

Reklo bi se da i ova numera, devojke neće ostaviti ravnodušnim, a i momci će nakon odslušanih reči, poput: „U svakoj tražiš mene gram, al’ zore pijan čekaš sam“, „Kada tuga krv ti prolije, dok ljubiš moje kopije“, defitivno preispitati svoje postupke.

– Tekst je, baš onakav kakav ja volim, okrenut u korist jakih žena koje ne pristaju ni na kakve kompromise i ni na šta manje od sebi ravnog – započinje Barbara i dodaje:

– Rade Rakazov je odradio izuzetan posao, kada smo stupili u kontakt pitao me je u kom smeru želim da ide tekst, sve što sam rekla bilo je: „Piši šta god želiš, samo ne želim da žena iz ove priče bude tužna, prevarena, ostavljena, neka i bude, ali neka to bude predstavljeno kao nešto što ju je ojačalo a ne uništilo“ i upravo je to i uradio – završava Bobakova.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: Grand.Online