Nakon PORODIČNOG NASILJA, Oglasila se Severinina advokatica: „Ima fizičke povrede na telu“

Nakon tuče u Splitu u kojoj su akteri Severina Vučković i njena sestra Marijana Popović, oglasila se pevačicina advokatica Jasminka Biloš i otkrila pozadinu porodičnog sukoba.

573ca7159ecde6af29636327bb734ff373dd7e1b

Ona je istakla da pevačica nije uhapšena na zagrebačkom aerodromu zbog napada na sestru, kao što su naveli mediji.

– Severina je na slobodi. Ona je u policijskoj stanici dala izjavu zbog prijave koju je protiv nje podnela njena sestra. U ovoj situaciji Severina je bila napadnuta, a postoji i medicinska dokumentacija, a ona će sve dokazati u postupku i podneće krivičnu prijavu protiv svoje sestre. Verovatno je bio neki nesporazum u komunikaciji. Ona je kartu za Zagreb kupila dva dana pre nego što je putovala, niko je nije pozvao da se odazove i da da izjavu u Splitu. Smartamo da nije bilo potrebe za takvom intervencijom – rekla je Jasminka za RTL i dodala: 

– Njena sestra je podnela krivičnu prijavu protiv nje da joj je nanela telesne povrede, s obzirom da su one u srodstvu, policija je imala potrebu iz tog razloga da uzme izjavu. Severina ima fizičke povrede koje je dobila od sestre.

9ef72f079fa77bb679b6309284f1c9a73309fd14

Severinina sestra danas je takođe podelila svoju stranu priče i optužila je za dugogodišnje zlostavljanje. 

– Teško je porodici sa nekim ko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i lečenju. Prostituisati svoju ličnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične- ispričala je Marijana i istakla da ovo nije prvi put da je došlo do sukoba između sestara. 

– Nasrtati stalno na porodicu, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere. Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri meseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu preduzele. Zato je ovo sinoć bila posledica napada kroz nesagledavanje ovih posledica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i upravnici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u – zakljulila je Severinina sestra.

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić