Nakon mnogo godina porodica Bojanić konačno NA OKUPU: “ Mnogo su mi NEDOSTAJALI“

Mikica Bojanić, sin proslavljenog pevača Miloša Bojanića, veliki hrišćanski praznik, nakon dugo godina života u Kanadi, konačno provodi u krugu svoje porodice u Novom Sadu.

U razgovoru za Grand Online ispričao je kako je ranije slavio Uskrs i otkrio koliko mu znači što je tokom prazničnih dana okružen najmilijima.

84e293a4960d090d81b41ed045081b1e765aae92

Naučen sam da poštujem tradiciju i sve običaje i trudim se da danas to prenesem i na svoje troje dece koje se Uskrsu veoma raduju. Od farbanja jaja na Veliki petak, pa sve do kucanja i dobijanja slatkiša predstavlja za sve nas doživljaj, tako je bilo i u mom detinjstvu, a tako je i sad kad sam postao otac – kaže pevač.

Iako su se praznici obeležavali i preko, Mikica dodaje da osećaj nije isti kada znaš da najmilije ne možeš da vidiš bez avionske karte, i sada kada su u komšiluku.

711185ce5c970e7ef3f083744c108b3a607ff162

Posebno mi je drago što sve verske praznike sada slavimo u krugu porodice i rodnoj Srbiji. Ne postoji ništa lepše od samog saznanja da si kod babe i dede za pet minuta, da te svuda dočeka topla dobrodošlica i praznična trpeza. Da se razumemo, slavilo se i u Kanadi, samo su nam baka i deka bili hiljade i hiljade kilometara daleko i često su nam nedostajali. Od kad smo se vratili u Srbiju svaki važniji datum, kao danas Uskrs, ima posebnu čar za nas, a pogotovo za decu- rekao nam je Bojanić.

Pored neizmerne sreće što je konačno kraj cele porodice, Mikicu raduje i činjenica da se vratio još jednoj ljubavi- muzici, te je prošle nedelje publici predstavio dve nove pesme nakon desetogodišnje pauze, od kojih je jedan obrada starog hita njegovog oca Miloša Bojanića.

f08d0be7cd5c787ecb73d6e074e05ddc3e71cc4b

– Svidela nam se pesma i stvarno smo je iz ljubavi uradili i predstavili narodu. Tata je to aminovao i rekao odmah da bi mi to trebalo da uradimo. On to nije dobro otpevao pod broj jedan (smeh), a ja sam sada objasnio kako to treba da se otpeva– našalio se Mikica.

8d6caddea41d7ccc68aa233cd7ba00a6ac1e2fe2

Za kraj je svim čitaocima našeg portala i gledaocima Grand televizije poželeo srećan i blagosloven Uskrs.

– Volite se i volite i neka vam ovaj veliki praznik donese mir i harmoniju. Hristos Voskrese.

Foto: Privatna arhiva/ Z. K. Munja,
Autor: I. Ankić