Login/Registracija

Nakon borbe za potomstvo, Seka OTVORILA DUŠU o roditeljstvu: „Svaka majka mora da ima DVE OSOBINE“

Nakon duže borbe za potomstvo Seka Aleksić uživa u topllini porodičnog doma koji izgleda poput prave bajke. Sinovi Jovan i Jakov potpuno su promenili život pevačice i njen pogled na svet oko sebe.

– Kada postanete mama, život vam se toliko promeni, jednostavno gledate drugačije i pozitivnije na sve stvari oko vas. Trudite se da se družite samo sa ljudima koji vam prenose pozitivnu energiju, barem je tako bilo u mom slučaju. Bilo mi je teško da dođem do otomstva, sada je, hvala Bogu, situacija totalno drugačija i uživam kao majka dva dečaka. Nadam se da ću uskoro proširiti svoju porodicu- objasnila je Seka.

Iako nijedna majka ne može da tvrdi za sebe da je savršena i idealna, Seka smatra da su dve osobine ključne u odnosu roditelja sa decom.

– Po mom mišljenju, svaka majka mora da poseduje ljubav i nesebično davanje, odatle sve kreće. Trudim se da svojoj porodici pružim bezrezervmu ljubav, mislim da je to divna stvar koju jedna majka da pruži svojoj porodici. Zbog svoje dece ih sve žrtvovala, za njih živim za njih dišem, oni su mi nešto najsvetije. Svakako da izazova u roditeljstvu ima mnogo, uvek se trudim da budem prisutna u svakoj situaciji kada je reč o odrastanju moje dece- rekla je za „Story“.

Deca su najveće bogatsvo, a kako je Seka nedavno priznala uskoro planira proširenje porodice i time sinovima i suprugu ispuni jednu od najvećih želja.

– Trudiću se da što više dece izrodim. Jakov želi sestru, čak zna i kako će da se zove! Rekao je da želi da se zove Sofija. Dopada mi se to ime- otkrila je pevačica.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović