Najlepšom baladom iz svoje karijere, Slađa Allegro zatvara projekat „Muzika iz starog filma“ (VIDEO)

Pevačica Slađa Allegro, pre dvadeset dana započela je projekat „Muzika iz starog filma“, gde je svoje već velike hitove svojoj vernoj publici predstavila u novim aranžmanima.

ae53635f072835cc1596c3090b3c759817c09bfa

Projekat koji je Slađa mesecima radila sa svojim timom na čelu sa producentom Sharanom Allegro, naišla je na pozitivne komentare njene publike. Od deset pesama koliko se nalaze u ovom projektu, bitan podatak da su numere „Na tvojoj strani“, „ Hrabro srce“i „Grešne duše“ u isto vreme zauzimale sam vrh trending liste Youtube-a.

Svaka pesma otpevana je sa puno ljubavi, ali napominjemo da je svaka numera koja se našla na Slađinom Youtube kanalu je odsvirana i otpevana uživo.

Ovaj projekat je odraz dugogidišnjeg rada i saradnje prvenstveno između Sharana i mene, a zatim i sa ostalim saradnicima iz benda. Pokušali smo da saberemo zbirku nekih od pesama koje publika već doživljava kao svoje, ali ovoga puta u nekim novom filmskom aranžmanu. Iako sada one nisu namenjene klubovima jer su u sporijem, intimnom aranžmanu po reakciji publike vidim da se publici jako dopala. Svaka pesma ima svoju priču koju sam odpevala na način na koji osećam sada i u kontekstu čiste emocije– izjavila je Slađa.

Sa druge strane Sharan tvrdi da je radeći ovaj projekat se veoma zabavlja, ali i pokušao da napravi nešto novo.

Ja se uvek zabavljam i uvek pokušavam da napravim nešto novo. Ovoga puta sam pokušao da napravim muzički film o nama i mislim da se u svim pesmama čuje ljubav između nas koji pravimo i sviramo muziku sa Slađom – izjavio je Sharan.

c1bfd0119e0ccb8025630956aef7854351c3d892

Poslednja pesma koja je publici predstavljena u okviru projekta „Muzika iz starog filma“ je numera „Imendan“, sa kojom se mnogi godinama poistovećuju.


Pročitajte:


Foto: Promo,
Autor: N. Pantelić