„Bila sam bolesno ljubomorna“ Nadica Ademov prvi put otkrila detalje veze sa milionerom: „Nisam verovala da ćemo biti zajedno“

NADICA ADEMOV ZGS SNIMANJE 30042024 FOTO FILIP 85 ok

Nadica Ademov nedavno je podelila najlepše vesti da je ponovo u drugom stanju, a njena veza sa Damirom sa kojim uživa u ljubavi i dalje ne prestaje da intrigira javnost.

Naime, u medijima se često piše o njegovom bogatstvu s obzirom da je uspešan biznismen u Berlinu, a Nadica je sada otkrila i da li je njihova ljubav bila na prvi pogled.

NADICA ADEMOV ZGS SNIMANJE 30042024 FOTO FILIP 40 ok

Mi smo se družili pre nego što smo bili zajedno i bili smo dobri drugari. On je bio u društvu koje sam viđala često i on mi je uvek bio drugačiji do ostalih. Drugačije se oblačio, ponašao, drugačiju priču je imao. Kada se desio taj momenat ja sam rekla: „Au, čoveče pa gde si ti do sad“. Stvarno smo bili prijatelji ja nikada nisam verovala da ćemo mi završiti zajedno ikad u životu to mu i danas kažem, ali on kaže: „Ma, da kako da ne“– ispričala je pevačica u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

NADICA ADEMOV ZGS SNIMANJE 30042024 FOTO FILIP 127 ok

Kažu da majčinstvo razneži svaku ženu, što je potvrdila i Nadica koja ne krije da je bila izuzetno ljubomorna.

Uvek ima neka ljubomora, moja nije bila u granicama normale ne mogu da lažem. Bila sam bolesno ljubomorna, ali kada sam dobila Melinu to se promenilo, ja znam da je moj čovek samo sa mnom i samo moj– priznaje Ademova.

BONUS VIDEO- Nadica Ademov emotivno o naslednici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić