Login/Registracija

MNOGI JE OSUĐUJU ZBOG OVOGA: Goca Lazarević otvorila dušu i priznala koje dane retko provodi sa porodicom!

Pevačica Goca Lazarević u susret praznicima otkrila je da Vaskr neće provesti u krugu porodice, što se često dešava zbog čega mnogi osuđuju celu njenu branšu.

– Moram svašta za Božić da pravim pošto sam ovde, najlakše je kupiti, zato mame i bake postoje. Ali pošto neću biti ovde za Vaskrs oni su se već snašli, ići će van Beograda. Kako deci tako i uničićima pravim „blag dan“ kad mogu, kad imam vremena. Takva je profesija, nismo na svaki praznik sa porodicom i onda nas osuđuju „je l ne možete da budete?“. Pa ne možemo, mi napravimo praznik kad možemo, sada dugo nismo radili – otkrila je Goca Lazarević za Informer.

Podsetimo, pevačica je nedavno rešila da obraduje svoju publiku te je otvorila svoj Jutjub kanal s nadom da će se tako dodatno približiti svojoj mnogobrojnoj publici. 

Pored toga, nedavno je i promenila muzički pravac i otkrila da je, osim gitariste kao stalnog člana, i mladi harmonikaš deo umetničkog projekta koji u poslednje vreme promoviše.

 – Počeli smo kao duo, snimili 6 pesama, u međuvremenu smo proširili tim umetnika, ali ja ću uvek ostati vaša Goca – poručila je i istakla da nije kasno da se u sedmoj deceniji desi prekretnica u karijeri.

Ovo je nova grana u mojoj karijeri. Krilatica i misija tvoje,tj naše emisije da nikad nije kasno pokazuje da muzika i kreativnost nemaju granice i dokle god je čovek kreativan, on je živ – zaključila je ona u emisiji „Nikad nije kasno“.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić