Mladenci spremite se: Adilova nova balada topi srca (VIDEO)

nfjf 1

Na Adilov glas niko ne može da ostane ravnodušan budući da je poznat po tome što lavinu emocija pretoči u svaki stih. Upravo zbog toga novi singl pod nazivom „Ti i ja“ naišao je na brojne pozitivne komentare već nekoliko minuta nakon objavljivanja.

-Dragi ljudi, predstavljam vam prvu pesmu i video spot sa mog novog albuma. Pauza je bila primetna, ali nadam se opravdana- ponosno je istakao Adil.

adil m nova pesma

„Ja dajem svoje sreće, svoje tuge, da tvoje usne noćas moje ljube. Ja dajem sve što nisam nikad dao, ali znam za tvoju ljubav to je malo. Da me boli tvoja bol, da me raduje tvoj smeh, da u zagrljaju mom budiš se…“, glase stihovi Maksutovićeve nove balade.

adil nova pesma

Prva numera sa Adilovog novog albuma već na prvo slušanje uspela je da dirne srca hiljade ljudi te nisu izostale ni pohvale na Jutjub platformi.

„Adil nikad ne razočara“, „Najlepši glas, najdublja emocija“, „Hvala ti na predivnoj pesmi“, „Da se naježiš!“, „Neponovljiv si“, „Uvek si jedinstven i autentičan“, „Vredelo je čekati“, „Idealna za prvi ples“, samo su neke od reakcija oduševljenih sušalaca.

U videu ispod poslušajte Adilovu novu numeru:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović