Login/Registracija

Mišel Gvozdenović pokazao suprugu i ćerku, jedan detalj sve oduševio

misel 1

Nekadašnja zvezda „Granda“ Mišel Gvozdenović je pre samo dve nedelje postao tata devojčice Mie, koju je dobio sa trinaest godina mlađom suprugom Janom čiji je identitet dugo krio, a sada je pozirao u zagrljaju svojih lepotica.

Mišel je na Instagramu ponosno pokazao naslednicu i fotografijom na kojoj ljubi suprugu raznežio svoje pratioce.

Snapinsta.app 1080 331789851 6733232603360813 7506370696236641520 n

Osim načina na koji ljubi suprugu, a drži svoju mezimicu, njegove poštovaoce posebno je oduševio autfit dvonedeljne bebe. Bela haljinica sa tilom učinila je da malena Mia dobije kompliment da je već prava princeza.

„Mašala, od prvih dana stilizovana“, „Prelepa porodica i čestitke na dobitku ćerkice“, „Da ste zauvek ovako srećni“, „Zdrava i vesela bila malena princeza“, neki su od komentara ispod Mišelove objave.

Podsetimo, sudbonosno „da“ Mišel je izgovorio u septembru,a o razlozima zbog kojih nije želeo da pravi svadbu govorio je za Grand.

Nikad nisam želeo da medijski eksponiram neke svoje lične stvari, napravili smo samo venčanje za uži krug ljudi, porodicu i kumove, a tek planiramo da pravimo svadbu. Kada se to bude desilo pozvaćemo vas sve, biće to jedna prava velika srpska svadba – rekao je pevač za Grand.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić