Login/Registracija

Miloš Bojanić progovorio o RAKU i „Zvezdama Granda“: „NE MOŽE MI NIKO NIŠTA“ (VIDEO)

Kao bomba ovih dana odjeknula je vest da Miloš Bojanić ima rak kože, što je zabrinulo njegove mnogobrojne fanove. Upravo ove medijske naslove pevač je u neverici dočekao i čitao na crnogorskom primorju, gde i ovog leta odmara sa suprugom Brankom i unucima u zajedničkoj vili na moru.


Za Grand Online Bojanić je otvorio dušu i istakao da ga ovakvi naslovi nisu pogodili, ali je izrazio žaljenje što stare vesti mogu da stvore konfuziju među njegovim fanovima.

– Ljudi ne znaju o čemu se radi, pročitaju naslov i misle da je to sad…Znam da urednici svih novina naslovom privlače i prodaju tiraž, to je njihov posao, nemam ništa protiv toga, ali mi je malo bezveze, izvuku nešto što se desilo pre 11,12 godina- započinje Milioš za Grand Online i priču okreće na šalu:

– Što se raka tiče, evo Branka (prim.aut.supruga) i ja smo skuvali jednog od dva kilograma i pojeli smo ga. Jedino nismo imali ona specijalna klešta (smeh). Zahvaljujući  gospodu Bogu, ja sam to preživeo.

Operacija tumora je odavno iza njega i tog perioda ne želi ni da se priseća. Ipak, otvoreno govori o kanceru, jer je, kako kaže, kod njega oduvek sve bilo transparentno.

– To je bio jedan mali mladež koji je bio maligan, doktori su ga odstranili. O tome se pisalo, ja sam sve to javno ispričao, slike pokazao, jer nikad ništa nisam krio. Sad to vađenje iz arhive zarad prodaje novina, mislim da to malo nema smisla, a ja svima želim zdravlje kao što je moje, moju kondicuju i moj način života. Ne može mi niko ništa, što kaže moj kolega Mitar Mirić, jači sam od sudbine. Jedino ko je jači od mene je dragi Bog koji me čuva – ističe Bojanić i otkriva zbog čega neistinite vesti ne demantuje. 

– Naučio sam da ne ulazim u konfrontaciju sa novinarima, jer su oni nekad trebali meni i ja sam trčao za njima kao dete za majkom. Mnogo toga sam preživeo, ali najvažnije je da su moje pesme bile i ostale, sve više se povampiruju, to je moja najveća sreća. Koliko žive moje pesme, toliko živim i ja  – ponosno kaže. 


Miloš se osvrnuo i na mlade pevačke nade koje sve češće u muzičkim takmičenjima pevaju njegove pesme, a dotakao se i najgledanijeg šou programa „Zvezde Granda“. 

– Ja sam se sad naježio kad pričam o tome, iako je ovde sad 35 stepeni. Meni je izuzetno drago, ja bih svakog od takmičara izgrlio i izljubio. Godinama postoje „Zvezde Granda“ i nikad se niko nije usudio da peva mene i Mitra Mirića, zašto – ne znam. Mogao bih da budem bezobrazan, pa da komentarišem i ovako i onako, ali to nema smisla. Momci, posebno moji Bosanci, pevači iz Bosne su se usudili da pevaju moje pesme, ja sam im zahvalan i čestitam im – rekao je pevač, a šta je rekao za žiri „Zvezda Granda“ i kakvo iznenađenje priprema za jesen, saznajte u videu. 

Foto: I. Ankić/T.Bogavac,
Autor: I. Ankić