Login/Registracija

Miloš Bojanić pravi luksuzne apartmane u Crnoj Gori: „Biće to najlepša vila na primorju“ (VIDEO)

Pevač Miloš Bojanić poseduje mnoštvo nekretnina, a jedna od najdražih svakako mu je ona na crnogorskom primorju, u mirnom mestu Baošići nadomak Herceg Novog.

Tradicionalno i specijalno za Grand Online otvorio je vrata svoje vile, koja je uveliko u fazi renoviranja i koja je za godinu dana, od kad smo poslednji put bili, totalno promenila izgled. 


Kako je otkrio, do nedavno su tu boravili majstori kako bi njegovu i oazu mira njegove supruge Branke pretvorili u najluksuzniji kompleks apartmana. 

– To još nije to, dogodine kad budete došli to će biti najlepša i najluksuznija kuća u opštini Herceg Novi. Do tad će biti stavljena izolacija, fasada, staklena ograda i još mnogo detalja koji će je sigurno činiti lepom. Unutra se sve menja, sve će biti novo, samo smo zidove ostavili – objašnjava Miloš i dodaje da će vila imati kao i do sada 11 apartmana. Od toga će dva ostaviti za sebe i svoju porodicu, dok će ostale tokom letnje sezone izdavati.


 Morali smo da obustavimo radove na kući zbog početka sezone, ali 15. septembra biće zvanično otvaranje – kaže pevač i s osmehom nastavlja:

– Ove godine smo završili četiri apartmana, videćemo ko će biti prvi kada bude definitivno otvaranje, samo znam da će vaša ekipa sigurno biti među prvim gostima.


Čast da otvore letnju sezonu pripala je njegovim sinovima Mikici i Banetu koji su se decom nekoliko nedelja uživali na crnogorskom primorju. Kaže, najdraže mu je kada mu dođu unuci iz Kanade i Amerike i uživaju u svemu što je njihov deda sa svojih deset prstiju stvorio. 

– Oni vole Baošiće najviše svetu, to je za njih posebno mesto jer deda uvek spremi posebno iznenađenje. Uredio sam plažu prema njima, zasadio palme koje nose naziv mojih unuka: Miloš, Bojana, Aleksandra, Milica i Marko. Biće uskoro i rasveta i pod vodom, mnogo toga je u planu i u realizaciji- priča nadahnuto Miloš koji je i sam zasukao rukave i radio na renoviranju kuće i plaže.


Unuci obožavaju ovo malo primorsko mesto, mada priznaje da su sve više zainteresovani za centar i noćni provod. A nas je zanimalo da li je tačno da zbog lepih unuka stražari i da momci obleću oko njegove vile, na šta je odgovorio:

–  Ko vam je to rekao? (smeh) Ja sam stražar, ali ne u bukvalnom smislu. Kod mene se navija sat na vreme kada treba da se vrate iz izlaska. Mnogo su lepe, mnogo su interesantne i mnogo vole Srbiju i Crnu Goru.  Sad da li momci obleću zbog njih ili zbog kuće, ne znam. Šalim se, mislim da obleću oko kuće zbog njih (smeh). 


Tokom posete imali smo priliku da vidimo kako se Bojanić provodi na plaži i upoznamo njegove goste među kojima su se našli brat i deca našeg poznatog glumca.


O kome se radi i kako izgleda Miloševa rekonstruisana na primorju, pogledajte u videu. 

https://youtube.com/watch?v=uLLVv4u8akw
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić