Login/Registracija

Miloš Bojanić PLIVA I RONI kao momak: Pogledajte kako provodi dane u vili u Crnoj Gori (VIDEO)

Već trideset godina pevač Miloš Bojanić vrele letnje dane provodi sa suprugom, decom i unucima u Baošićima, gde poseduje luksuznu vilu koju je prilagodio njihovim potrebama. Tako je bilo i ovog leta, a ekipa redakcije Grand Online imala je priliku da ga usnimi i pokaže kakvim aktivnostima je posvećen preko dana.

Budući da je veliki hedonista i da sebi i porodici u potpunosti ugađa, osim plivanja i uživanja na plaži koja je ispred njegove kuće, pevač često vozi i gliser, a na veliko iznenađenje mnogih, i roni i ribari u osmoj deceniji. 

Osim lignji, orade i brancina, pevač voli da vadi mušlje i školjke iz mora koje na kraju vrhunski spremi njegova lepša polovina. 

Sedamdesetjednogodišnji pevač poput mladića uživa u svim morskim aktivnostima i pokazuje da mu godine ne mogu ništa, te da fizičkom aktivnošću i kondicijom slobodno može da parira i duplo mlađima od sebe. 

U videu ispod pogledajte kako pevač provodi dane na plaži. 

……

Osim supruge Branke koja često boravi u zajedničkoj vili na primorju, i pevačevi sinovi rado dolaze u Baošiće. Mikica i njegova supruga Dušica nedavno su posetili oca na moru, a naša ekipa zabeležila je zajedničke trenutke na plaži. 

Miloš je nedavno u potpunosti renovirao svoj dom u Crnoj Gori za koji danas kažu da je najlepši u zalivu. Osim njegove porodice, u luksuznim apartmanima uživaju i brojni gosti koji već godinama svoje poverenje poklanjaju pevaču.

– Ovde je najlepši ugođaj, plaža je preko puta kuće, a Miloš je domaćin kakav se retko viđa. Mi već godinama dolazimo kod njega i prezadovoljni su svime što nudi. Da se razumemo, i ranije su apartmani bili na visokom nivou, kao i usluga, ali ove godine se baš potrudio da sve prilagodi nama kao gostima – istakao je jedan od korisnika Bojanićevih apartmana. 

Foto: Grand Online,
Autor: I. Ankić