Login/Registracija

MILICA PAVLOVIĆ otkrila svoj recept za uspeh!

Mlada pevačica Milica Pavlović hrabro i odlučno gazi estradnim svetom. Ipak, na startu karijere nije sve bilo ružičasto, pa je bilo i onih koji su je kritikovali i grubo komentarisali. Ona nam je, za početak, otkrila svoj recept za uspeh:

– Biti svoj, ne odstupati od onoga što jesi u svojoj biti, veliki rad, trud, ogromno odricanje od nekih normalnih stvari kojima se bave tvoji vršnjaci, a ti ne možeš jer moraš mnogo da radiš. Potom neka nadogradnja talenta, pevačkog, glumačkog, scenskog… I najbitnija je ona srčanost. Kada bi me pitali da odaberem jednu stvar, bilo bi to što sam sve radila srcem i bila iskrena prema publici. 

Koji trenutak je bio presudan u kom je bila svesna da je na pravom putu?

– Svetu ne možete ugoditi. U početku su me povređivali komentari. Kao devojka od dvadesetak godina koja je došla iz svog malog mesta kod Leskovca da pokaže svoj talenat, a neko joj izričito kaže da nije za ovaj posao i da se vrati kući. To je bio Keba, on me tada najoštrije kritikovao od svih članova žirija. Drago mi je da sam ga demantovala i da sam tu gde jesam zahvaljujući samo svom radu – ispričala je ona gostujući u Grand magazinu kod Gorana Jovanovića.   

Autor: K. Obradović