Login/Registracija

Milica Milša i Žarko Jokanović napustili Srbiju

Kao bomba odjeknula je vest da scenarista Žarko Jokanović i glavna glumica Milica Milša napuštaju „Igru sudbine“.

Odlazak glavne glumice i scenariste dosta će uticati na snimane, a pretpostavlja se i gledanost serije, ali Milša i njen suprug Žarko navodno već imaju nove planove.

Bračni par trenutno se provodi na zasluženom odmoru, u Egiptu, i nema vremena za komentarisanje aktuelnih dešavanja.

Kako prenose domaći mediji, Žarko je već dogovorio novi posao. Navodno, oni će se „preseliti“ na Pink, gde će takođe raditi na jednoj seriji.

Dramaturg i njegova supruga ovih dana uživaju na njihovoj omiljenoj destinaciji, daleko od beogradske zime. Iz luksuznog rizorta u Hurgadi šalju razglednice, zagrljeni i zaljubljeni, a o novim poslovnim aktivnostima razmišljaće kada se vrate kući.

Podsetimo MIlica ima sina Antonije iz dugogodišnje veze sa čovekom za koga nije želela da se uda, a jednom prilikom za medije je kratko prokomentarisala.

Kada sam rodila svog sina bila sam zaista ponosna, tada sam osećala najveći ponos. Moja odluka je bila da sama odgajam sina zato što sam želela tako. Mene niko nije ostavio, otišla sam sama sa svojom bebom zato što i sada smatram da je to najpametnija odluka koju sam u životu donela. Kada sam postala roditelj bilo mi je najbitnije da mom detetu bude dobro. Antonije ima jednog jedinog oca i to je Žarko – objasnila je glumica i osvrnula se na svoju prethodnu vezu.

-Prosto bila sam tri godine sa jednim dečkom, trebalo je da se venčamo, ali ja nisam želela da se udam. Sama sam tako odlučila, prosto videla sam da to ne može da štima. Nema tu šta više da se priča.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: Blic/I.Grk