Milica Dabović ne prestaje da provocira: Objavila sliku sa letnjeg odmora u minijaturnom kupaćem kostimu (FOTO)

def6d36798e8d429eb61085847e02186c72bdc22
Milica Dabović provocira u kupaćem kostimu

Bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je šokirala javnost kada su njene fotografije osvanule na sajtu Only fans na kom naplaćuje intiman sadržaj.

Ona na mrežama neretko objavljuje provokativne fotografije za koje dobija bezbroj, kako negativnih, tako pozitivnih komentara.

Naime, Milica je ponovo obradovala fanove objavivši fotografiju na Instagram stori sa letnjeg odmora u minijaturom kupaćem kostimu koji je jedva prekrio njene intimne delove.

Milica Dabović provocira u kupaćem kostimu

image 22
Milica Dabović provocira u kupaćem kostimu / foto:@stefanovamama

Podsetimo, Dabovićka se prošle godine našla u centru skandala nakon što je njen bivši objavio njene intimne fotografije.

Zamislite koliko treba da budete jadni i očajni da podelite fotografije nečije intime? Ali nažalost živimo u vremenu kada je i ovaj vid nasilja nad ženama nekažnjen. Kod nas je sve nekako poremećeno, mi smo navikli da je žena uvek kriva a epitet ku*va svakodnevica… Zamislite šta bi bilo da žene objave sve fotografije polnih organa muškaraca koje su dobile iz čista mira – ali sa imenom i prezimenom! Zamislite koja bi to kataklizma bila, skandala, razvoda i nasilja– rekla je Milica i poslala javni apel svim ženama na šta da obrate pažnju kako ne bi imale negativna iskustva sa muškarcima i bile povređene i zlostavljanje, kao što je ona.

Imala sam ružna iskustva, naučila sam lekciju i bitno je da u životu nađeš onu sreću, a to je tvoje okruženje, ono što osećaš iznutra. Provela sam 72 dana na ostrvu, i vratila sam se kao druga osoba, mislim da je sve to uticalo na mene- rekla je Milica za Grand.

9f42e799272a92145a572d554040c77fadfe6502
Milica Dabović provocira u kupaćem kostimu

BONUS VIDEO: Snežana Đurišić o najbolnijim trenucima u životu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović/ Instagram,
Autor: K.Marković