Milena Radulović o slučaju Mike Aleksaića i tome zašto je ćutala: „Mislila sam da ću zauvek unesrećiti roditelje“

Glumica Milena Radulović u emisiji „Veče kod Ivana Ivanovića“ govorila je o temi koja je nedavno potresla ceo region kada je podnela krivičnu prijavu protiv učitelja glume Mike Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje.

Milena je rekla da o celom slučaju njeni roditelji nisu znali ništa, te da su saznali tek kad je protiv učitelja glume podnela krivičnu priju. Glumica je sada objasnila zašto o tom problemu ranije nije razgovarala sa roditeljima.

16da16098f3334462dda50c60b929f84740c418c

– Ja sam taj tip koji sve sa roditeljima deli i priča. To je jako teško definisati, zato što su to razne faze. Mogu da kažem zašto oni to ne primete, jer je taj uzrast tinajdžerski, jer tebi je drama, izašla ti je bubuljica, ovaj te nije pogledao u školi… Pogotovo kad se upisuje fakultet, čovek je toliko pod stresom. Teško je, to su mase i mase roditelja koji to nisu primetili – rekla je glumica i dodala:

– Ja sam tada mislila da sam ja jedina osoba kojoj se to dešava, da je to moja sudbina kleta i pakao koji mi se dogodio, a onda kad prođe taj deo, misliš da će tata da ustane i da ga ubije, a baš i ne bi da ti tata ide u zatvor. Ako ne kažeš u trenutku kad se to dešava, onda kad prođe neko vreme razmišljaš, pa mene niko sad iz toga neće izvući. To se sve desilo i završilo, a kako će moji roditelji sada da žive, kakav je to teret… Ja sam mislila da ću zauvek unesećiti mamu i tatu.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić