Mikica Bojanić otkrio da li mu se Miloš mešao u karijeru: „Uvek je imao svoj komentar“

mikica boj

Kada deca poznatih pevača odluče da se bave istim poslom kao roditelji, osećaju dodatan pritisak javnosti da se izbore za svoje ime i izađu iz njihove senke.

Sinovi Miloša Bojanića, pošli su očevim stopama u svet muzike, a sada je Mikica otkrio da li mu se otac mešao u karijeru.

Mikica Bojanić karijera

Mikica Bojanić karijera

Od prve pesme sam ja birao, pa tek onda rekao tati koji je dao svoj sud. Ne možeš nikome da nametneš. On je uvek pustio da i Bane i ja biramo, ali je uvek dao svoj komentar. Ne može niko da ti garantuje da će neka pesma biti hit– objasnio je Mikica koji je otkrio da li je teško odabrati pravu numeru:

Kada biram pesmu najviše gledam šta mi se svidi na prvo slušanje. To što je bilo na prvu loptu, to sam snimao uglavnom. Ali mora dosta stvari da se potrefi– iskren je Bojanić u emisiji „A sad malo mi“.

8946d4b1e509d4157749d25a2298e4d6a3a5713b

Stare pesme se negde i vraćaju. Ranije smo imali po 8, 10 pesama na albumu koje ne mogu sve da se ispromovišu jer se izdvoji samo neka od njih, a ostale su zapostavljene i onda dođe neko kasnije vreme i za te druge koje tada nisu našle svoj put– tvrdi pevač.

Mikica je letos za Grand govorio o porodičnoj kući koju poseduju u Baošićima i otkrio ko će je naslediti.

-Ne mogu ja da nasledim, tu je i Bane, iako ću ja dobiti više. Ne vodimo još brigu o tome, uživamo, ali pomažem ocu šta god treba, od čamca do majstorisanja po sobama, uvek ima nešto oko kuće, rešavamo svaki problem- rekao je Mikica.

BONUS VIDEO– Mikica Bojanić o vili oca i nasledstvu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić