Login/Registracija

Mesto joj ZAUZELA Lidija Vukićević, sad ŽALI: “Volela bih da dobijem priliku“

Nakon kraće pauze koju je napravila kada je reč o izbacivanju pesama, Ana Kokić udružila je glas sa mladom Mahrinom u pesmi “Lololo“.

Za samo par nedelja, pesma je postala jedna od najslušanijih i veoma dobro su je prihvatile sve generacije, iako mnogi to nisu očekivali s obzirom da je već popularna Ana pristala na saradnju sa mladom i nepoznatom umetnicom.

– Nema to veze sa godinama i sa tim da li je neko popularan. Ona je jako talentovana, vredna i nekako vidim da mnogo voli muziku. Ona komponuje i piše tekstove a pesma je naravno bila presudna i uopšte nisam imala dilemu što se tiče tog dueta- rekla je Ana za naš portal.

Iako deluje da je odmarala, Kokićeva je bila veoma vredna i spremila pregršt noviteta za 2022.godinu.


– Ima dosta pesama, uradila sam i spotove za neke od njih i sad čekam samo lepo vreme da ih izbacim. Biće naredne godine dosta toga od mene- otkrila je pevačica, koja je pored neospornog pevačkog talenta pokazala i glumački.

Kroz serijal “TLZP“ u kome je odnela i pobedu, pobrala je sve simpatije publike, pa ne čudi što je do nedavno bila angažovana u jednoj pozorišnoj predstavi.


Ja sam se već oprobala u Akademiji 28 u jednoj komediji. To je baš lepo prošlo ali nisam mogla da nastavim zbog obaveza oko muzike zbog čega mi je baš žao, a onda je na moje mesto došla Lidija Vukićević. Ali, ako bi volela da se oprobam u nekom filmu ili seriji- priča Ana i dodaje da je izuzetno srećna zbog procvata te industrije u našoj zemlji.

– Ne zna se koja serija je bolja od koje, i filmovi. Mnogo mi je drago što se ulaže u to. Kad bih imala vremena i dobila priliku volela bih da imam ulogu u nekom domaćem ostvarenju, i da to bude nešto pomereno, znači ulogu neke lujke, nečega što nisam ja u realnom životu- kaže ona za Grand.Online.

Kada je reč o njenom privatnom životu, koji je u žiži interesovanja od razvoda sa Nikolom Rađenom, Ana se potpuno posvetila porodici ali i dvema mačkama koje je udomila.

– Meni ne manjka ljubavi, uvek je imam od dece, porodice, prijatelja, saradnika. Uvek sam gajila ljubav prema životinjama, iako su to velike obaveze, nisam mogla da ih ne udomim- ispričala nam je Ana i dodala da trenutno uživa u soliranju.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac