Login/Registracija

MEGA BOMBA Na pragu šeste decenije pokazala IZVAJANO TELO i zadala domaći! (FOTO)

Uprkos uspešnoj karijeri pevačica Nataša Đorđević oduvek je isticala da nije od onih koje se grabe za posao, već da joj je uvek bilo bitno da ima bogat društveni život.

– Rekla sam sebi da ću se baviti ovim poslom, ali da ću itekako imati i privatan život, kao i vreme za prijatelje i putovanja, tako da nisam se ja puno uklapala u neki kliše, uvek sam znala koliko radim, nisam prihvatala da radim 4, 5 dana vezano- istakla je nedavno, a mnogi bi rekli da upravo zbog ovakvog razmišljanja danas u 48. godini života izgleda mnogo mlađe.

To je i potvrdila novim fotografijama sa plaže na kojima se pohvalila svojim izvajanim telom na kojem joj mogu pozavideti i mnogo mlađe koleginice.

Nataša je primorjem prošetala u minijaturnom pink bikiniju, a potom pozirala i počastila pratioce setom izazovnih fotografija koje u prvi plan ističu njene obline.

Usledio je ogroman broj pohvala i komentara, među kojima su Nataši tražili savet za ovakvu figuru koju šeta u petoj deceniji.

„Kakva dama, svaka čast za izgled“, „Mega bomba“, „Koliko lepote na jednom mestu“, „Šta reći osim savršeno?“, „Kao vino! Godinama sve slađa“, „Prirodna pevačica, bez operacija i plastike, svaka čast“, „Kako ovakvo telo, objasni nam?!“, samo su neke od reakcija koje je izazvala novim setom fotki sa primorja.

Foto: Instagram