Login/Registracija

Marko OSTAVIO Lunu i ćerkicu zbog jedne stvari: “Rekla sam mu da IDE i svima lepo“

Bračni par Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su bili razdvojeni na par dana, kada je Marko otišao put Kopaonika kako bi još malo uživao u snegu i svima omiljenom zimskom sportu- skijanju.

Ovo je ostavilo njihove pratioce u čudu, jer su svi navikli da supružnici uglavnom zajedno uživaju u raznim aktivnostima i gotovo se nikad ne razdvajaju.

– Iz tih sam krajeva i uvek volim da idem tamo. Obožavam da skijam zimi, a leti samo da budem tamo, zbog prirode, čistog vazduha, da se sklonim od vrućine i grada– rekao je Miljković, na šta se Luna nadovezala:

– Ja ne znam da skijam i jako mi je žao zbog toga. Niko me nije učio niti sam ja učila, a Marko i ja se već duže vreme dogovaramo da odemo da mi on pokaže. Međutim pre dve godine nismo nešto mogli, prošle godine sam bila trudna, sad smo bili bolesni ali biće prilike– kaže Luna.

Iako bi većini žena bio problem da ostane na par dana samo sa detetom bez jače polovine, kod Lune to nije bio slučaj, već je odmah podržala supruga u nameri da ode na kraći put.

– Pitao se da li da ide uopšte da ne ostavlja mene i Miu, ali ja sam mu odmah rekla da treba da ide da malo odmori i uživa. Pa šta bih ja radila tamo? Šetala sa bebom i to je to, a meni to ništa ne znači, ne skijam, nebitno je da li ću ići ili ne. Bilo mu je lepo, vratio se pun energije, malo je dobio boju, ma svima lepo– zaključuje Đoganijeva.

POGLEDAJTE I:

„KAD SE POGLEDAM U OGLEDALO NISAM ZADOVOLJNA“ Luna sebi postavila ovaj cilj, a tiče se izgleda

OTKRIVAMO čime se bave DECA POZNATIH (VIDEO)

Autor: T. Bogavac