Login/Registracija

Marija Šerifović otvorila, a Nina Janković zatvorila reviju „Ivica i Majica“! (FOTO)

Multitalentovani umetnik – diplomirani glumac i modni dizajner Vladimir Nićiforović, u petak 12. maja, u prostorijama KPGT-a upriličio je svoj prvi glumačko-modni performans u sklopu kojeg je prikazana nova kolekcija njegovog brenda „Ivica i majica“ – prepoznatljivog po belim pamučnim majicama i šaljivim natpisima. Ovaj modni šou koji je režirao glumac i dizajner nakita „Demode“ Boris Kargotić, a Marija Šerifović je imala čast da otvori reviju na sebi svojstven šarmantan i neposredan način!

Miljana Gavrilović, Daca Dabović, Vaja Dujović, Dunja Stojanović, Anka Gaćeša, Tamara Belošević, Aleksandra Belošević, Olja Bacić, Tatjana Dimitrijević su samo neke od glumica i balerina koje su ove noći prošetale modnom pistom . Svaka od njih je imala svoju mini ulogu koja je bila u skladu sa natpisom na haljini, majici ili kupaćem kostimu! Reviju je zatvorila Nina Janković u božanstvenoj haljini napravljenoj od majica.

Kreativnom vizuelnom izrazu doprinele su dve umetnice u svom poslu, te je tako frizure potpisala Srna Jovanović iz hair studija Prostor, dok je za originalni make up bila zadužena Nena Ilić. Ovu reviju podržalo je dosta poznatih ličnosti, pa su tako u prvim redovima sedeli Sale Tropico sa suprugom Jovanom Pajić, Lena Bogdanović, Ana Bebić, Irina Radović i mnogi drugi.

Foto: Jovan Marjanov,
Autor: N. Mitrović