Džejeva ćerka završila ozbiljnu školu, 4 godine se bavila ovim retkim zanimanjem: „Nije bio lak posao“

marija ramadanovski

Ćerka Džeja Ramadanovskog, Marija nasledila je oca i krenula putem muzike koju je trenutno stavila na pauzu usled trudnoće, međutim malo je poznato da se ona školovala za drugi posao.

Naime, Marija se nekoliko godina bavila zanimanjem koje nema veze sa pevanjem, a onda je presekla i upustila se u muzičke vode.

MARIJA RAMADANOVSKI ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 58 ok

Marija Ramadanovski škola

Radila sam četiri godine kao scenski masker i vlasuljar. Nakon volonterskog rada u Narodnom porzorištu, radila sam na nekoliko poznatih serija i nije bio lak posao, ali muzika je moja najveća ljubav i to je ipak preovladalo– priznaje pevačica.

S obzirom da je odlučila da posluša svoje srce i krene putem muzike, mnogi spekulišu da će upravo ona snimiti i album sa Džejevim hitovima u svom izvođenju, što se njoj čini kao lepa ideja.

Kada bih dobila dozvole, što da ne, mada to su pesme koje ne treba dirati. Iako sam ja njegova ćerka mislim da to niko ne može da izvede i otpeva kao on i da to treba da se čuva tako kako jeste skrojeno i ne treba čačkati– iskrena je ona u jednoj Grandovoj emisiji.

marija ramadanovski 2

BONUS VIDEO- Šejla Zonić o napadima na nju:

Podsetimo, finalisti „Zvezda Granda“ gostovaće ove subote, 15. juna u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ koja će se emitovati na televiziji Pink od 13.30 časova.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić