Login/Registracija

„MAMA, OVO JE ZA TEBE“ Ćerka Merime Njegomir zapevala na koncertu njenih kolega, cela sala U SUZAMA (VIDEO)

Grupa „Legende“ večeras je proslavila 35 godina postojanja koncertom u Kombank dvorani, a jedna od gošći bila je ćerka Merime Njegomir, Milica koja je svojim dolaskom izazvala lavinu emocija. 


Uz gromoglasan aplauz cele sale, Milica je izašla na binu, a zatim se obratila publici i zapevala pesmu koju je njena majka objavila samo dan pre nego što je izdahnula.  

– Nadam se da je mama večeras sa nama, kao što je uvek bila na našim nastupima. Ovo je, mama, za tebe – poručila je sa knedlom u grlu, pa sa Nikolom Zekićem otpevala duetsku pesmu  „Ljubav traje“ koju je Merima poslednju snimila, nakon čega su se kroz salu prelomile emocije i suze.


Cela sala rasplakala se na emotivne stihove, a nakon toga MIlica je otpevala još dve majčine numere. Iako joj je bilo teško, smogla je snage i na maestralan način izvela hitove „Zbog tebe“ i „Ivanova korita“ sa kojima se njena majka i proslavila. 

……

Podsetimo, Merima Njegomir preminula je 20. novembra 2021. godine, nakon kraće bolesti, a sahranjena tri dana kasnije u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju. 

Foto: D.Bukovčić,
Autor: I. Ankić/D.Bukovčić