„Imam još jednu želju“ Ljuba Perućica iskreno o 2024. godini: „Sad sam uhvatio zalet“

Ljuba Perucica 4

Tradicionalno, pevač Ljuba Perućica doček 2024. provešće radno u jednom prestoničkom restoranu gde peva godinama unazad.

Iako se navikao da svaku godinu ispraća sa publikom, za Grand je otkrio kada se poslednji put dogodilo da je doček proveo van bine.

-Uh, recimo sa nekih osamnaest godina. Sa devetnaest sam već radio i posle toga svaku narednu, nisam baš nijednu preskočio. Za Novu godinu se uvek radi, ali zato za Badnje veče, Božić, Uksrs i slavu, ne. To su datumi koje provodim sa porodicom, to je najlepše- otkrio je Lljuba, a potom se osvrnuo na 2023. godini i sumirao utiske.

-Meni je ova godina bila najlepša na svetu! Ostvario sam se kao tata, to mi je nešto što sam oduvek želeo i sada mi je srce puno- sa osmehom je priznao Perućica.

ljuba perucica o vezi sa aleksandrom prijovic 2

Ipak, iako mu se najveća životna želja nedavno ostvarila, Ljuba je priznao da ima još jednu, kojoj se nada u 2024.

-Svima oko sebe i sebi želim samo zdravlje. Što sam stariji to sve više ponavljam. Kada sam bolestan nisam ni za koga, a kad sam zdrav onda hoću sve i svuda. Zato zdravlje pre svega, jer zdrav čovek ima hiljadu želja. Moje vreme je došlo i mogu da kažem da imam još jednu želju, a to je da moj sinčić dobije sestru. Sad sam uhvatio zalet- rekao je Ljuba kroz smeh.

Ljuba Perucica o baksisu 1

BONUS VIDEO: Ljuba Perućica progovorio o bakšišu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović