Ljuba Perućica doživeo šok na svadbi na kojoj je pevao, i dalje ne može da veruje šta ga je snašlo: „Ovo mi još niko nije priredio“ (FOTO)

ljuba

Pevač Ljuba Perućica aktivno radi na terenu, gde se redovno susreće sa raznim situacijama koje često prepirčava,a jedan gest na svadbi na kojoj je pevao ovog vikenda ga je oduševio.

Naime, Ljuba je radio svoj posao, dok su se gosti i mladenci veselili, a onda je usledila torta sa prskalicama specijalno za njega i njegove kolege.

huiq

Na torti je bio mikrofon i istaknute njiohve slike, kao i tegla Nutele iz koje je virila poruka zahvalnosti.

E, ovo mi još niko nije priredio. Hvala od srca– napisao je Perućica u opisu snimka i fotke koju je oduševljeno podelio sa pratiocima.

ljuuuu

Podsećamo, Ljuba je sve pozitivno iznenadio kada je pokazao kako renovira vikendicu na Srbernom jezeru u čemu mu je pomagala njegova supruga Katarina.

-Kuću imam već par godina, nova je, te nema puno ulaganja. Sad samo dodajemo ogradu, kapiju i radimo obalu. Da, sređujemo i fasadu da to bude sve lepo i uredno- priča Ljuba za Grand i otkriva zbog čega je pazario vikendicu baš na Srebrnom jezeru.

Capturehuzz

-Pa izbor je pao na Srebro jezero zato što sam rodom iz Požarevca, blizu je mom rodnom gradu i prelepo je- objašnjava pevač i dodaje da se i njegova supruga vremenom zaljubila u lepotu omiljenog izletišta u Srbiji, te je zajedno sa njim zasukala rukave i pomogla mu u majstorskim radovima.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić