LEPA LUKIĆ HTELA DA SE UBIJE ZBOG LJUBAVI: „Kad sam ga videla, noge su mi se odsekle“

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić ne krije da je imala veoma turbulentan ljubavni život, a gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, otkrila je detalje o kojima do sad nije govorila. 

eb104d039c04f512acde1865f0385e4b4d5f9d28

Ona je ispričala da je sa 16 godina htela da se ubije zbog zabranjene ljubavi, a u sve u cilju zastrašivanja njene majke. 

– Bila sam smrtno zaljubljena u momka kad sam imala 16 godina i htela sam da se ubijem zbog njega, da se obesim u štali. Plašila sam majku, ako mi ne da da se sa njim viđam da ću da skočim u Moravu, a u stvari lagala sam – ispričala je Lepa, pa otkrila da je nakon nekoliko godina, kada je postala poznata, ponovo srela tog momka i opisala kako je to izgledalo.

On živi u Sremskoj Mitrovici, a ja sam bila na koncertu tamo. Kad sam izašla i videla ga u prvom redu, kad se nisam skamenila. On je tu došao da me vidi i da me pozdravi, meni su se noge odsekle, nisu moje bile (smeh), ali prođe to… To je bilo u mladosti, a ja sam već imala 30 godina kad sam ga srela. Prošlo je, ali nikad se više ne bih sastala sa njim – rekla je Lepa. 

b8f848b893b83b329c5f39908dbc0ff42c50151d

Podsetimo, Lepa se četiri puta udavala, a o svom ljubavnom životu nedavno je za Grand Online izjavila: 

– Ja sam bila mnogo voljena žena, volela sam i bila sam još više voljena. Muškarci su teško odlazili od mene. Nisam bila silna i jedina u kući, bila sam obična žena, a na sceni sam bila Lepa Lukić. I dok je bilo – bilo je!


Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić