Login/Registracija

„Lapsus band“ pokorio Sarajevo! (VIDEO)

Prvi solistički koncert „Lapsus band-a“ u sarajevskom „Domu mladih“ ostaće upamćen kao tročasovni muzički spektakl ali i upisan zlatnim slovima u istoriju ove kultne dvorane sa rekordnih 3000 posetilaca!


Uprkos blokiranim putevima i sibirskoj hladnoći koja je vladala u sredu uveče u prestonici Bosne i Hercegovine, hala je bila mala da primi sve one koji su želeli da čuju članove najveće regionalne muzičke senzacije, pa su se redovi protezali i po sto metara, a na ulazak se čekalo i do pola sata. Onima koji su imali sreće da na vreme nabave ulaznicu, jer je koncert unapred bio rasprodan, strpljenje se isplatilo pa su tako mogli da uživaju u najvećim hitovima „Lapsusovaca“ ali i u njihovom izvođenju odabranih pesama drugih kolega, po čemu su na početku karijere i postali poznati.

– Prvi koncert u karijeri je velika odgovornost i ne postoje reči kojima bi opisali svoju sreću i zahvalnost onima koji su uprkos svemu bili tu da nas podrže. Obećavamo da je ovo samo početak i da ćemo ubuduće nastaviti da publici poklanjamo samo najbolje pesme, a trudićemo se i da se češće viđamo na ovakvim koncertima – rekli su članovi najpopularnijeg benda na Balkanu koji su ovu titulu dan ranije opravdali i u Banja Luci, ovenčavši se priznanjem na manifestaciji „Oskar popularnosti“.

Pogledajte delić atmosfere: 
Foto: Privatna arhiva,
Autor: N. P.