Login/Registracija

Kvalitetno popodne sa Katarinom Obradović

11417780_10152978288855735_8787922698643407178_oVoditeljka Katarina Obradović potrudiće se da uživate u današnjem izdanju “Grand magazina”. Kao što ste do sad navikli, gosti u studiju biće iz različitih društvenih sfera:  lekari, sportisti, kuvari, pevači, a emisiju će otvoriti rubrika muzička ličnost dana u kojoj će se ovog ponedeljka naći Saša Matić.

U današnjem izdanju emisije “Grand magazin”, uz sjajne goste i dobru muziku voditeljka Katarina Obradović pričaće o zdravlju, kako telesnom, tako i mentalnom. Kuvar Dejan Maksimović Max govoriće o zdravoj ishrani i o tome  kako zdrava hrana može da bude ukusna. Gost u današnjem “Magazinu” biće i Dr Feelgood koji će vam dati i vise nego dovoljno inspiracije i praktičnih saveta kako da budete zdravi i mentalno i fizički. Od Nataše Pracaić, praktičara rekonektivnog isceljenja, saznaćete šta je rekonekcija i šta podrazumeva tretman rekonektivnog isceljenja, dok će dr Vesna Marinković govoriti o akunpunkturi. Imaćete priliku da saznate i šta se dešava na domaćoj muzičkoj sceni i šta naši pevači pripremaju pred leto. O uspehu pesme “Ludo srce” pričaće pevač Filip Mitrović, dok će o planovima za leto govoriti pevačica Jelena Gajić.

Obilje dobre muzike, kvalitetne priče i vesela atmosfera sigurno će doprinete da i današnji “Grand magazina” bude najgledaniji. Emisija počinje tačno u podne, a možete da je pratite uživo na sajtu www.grand.nettvplus.com.  Lajkujte i zvaničnu Facebook stranicu, gde možete ostavljati vaše komentare,predloge i sugestije. Stranicu možete pogledati OVDE! Sva gostovanja iz emisije možete naći i na našem Youtube kanalu (GrandMagazinTvGrand)