Login/Registracija

KUDILI su ga zbog ženidbe, a NJENE reči ne može da zaboravi: „TRGAO SAM SE“

Enes Begović može se pohvaliti bogatom i uspešnom karijerom koju je gradio korak po korak. Iako mnogi tvrde da je teško uskladiti porodicu i javni život, kao i turbo tempo kojim žive pevači. Enes je to demantovao kada se oženio sa samo dvadeset i pet godina i osnovao porodicu.

– Bog je nas stvorio i svima nam dao šansu, ali neko je iskoristi, neko ne. Ako te Bog stvori kao normalnog čoveka znači da svi imamo istu šansu. Nešto se u poslednje vreme ljudi žene u pedesetim, šezdesetim godinama, ali sa moje tačke gledišta ja to ne razumem. Mada možda niko ne razume ni zašto sam se ja tako mlad oženio, a radim ovaj posao. Neki mi kažu da sam svašta mogao, ali mene to ne interesuje, ja imam kod kuće sve što želim!- ispričao je Enes.


Skladan brak i dvoje divne dece ulepšali su njegov život, ali i danas pamti reči svoje supruge kada mu je saopštila da je u drugom stanju.

– Bio sam oduševljen, ali mi je izgledalo prerano. Međutim trgao sam se posle par sati i shvatio da ću biti otac, a to je predivan osećaj. Rekao sam supruzi odmah da će biti žensko, imao sam taj neki instikt ili dar od Boga, ne znam šta je. Zamišljao sam kao će ćerka izgledati, znam da zvuči neverovatno. Zamišljao sam je sa tim plavim očima i kovrdžavom kosom jer je to bila moja želja-  prisetio se pevač sa osmehom na licu i dodao da je baš on svojoj mezimici dao ime.

– Poznavao sam jednog prijatelja preko mog kuma, koji je imao ćerku koja se zvala Ariana i bila je prelepa i kada sam je poznao rekao sam da ako budem imao ćerku da će se tako zvati- otkrio je svojevremeno u emisiji „Iz profila“.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović