Login/Registracija

KRSTINJA HTELA DA PROMENI IME: „Zovem se kao neka baba“

Krstinja Matanović javnost je upoznala kroz popularno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“, a nedvano je nedavno pričala da je kao mala razmišljala o promeni imena, koje joj se tada nije dopadalo, dok danas shvata da je u svetu muzike, baš zbog njega dobila tu notu prepoznatljivosti.

– Ime sam dobila po pokojnoj baki, očevoj majci koja se zvala Krstinja, to je bila tatina želja – rekla je Krstinja, pa zatim otkrila da je kao mala imala plan da promeni ime:

– Ime je nesvakidašnje, na estradi ne postoji i samim tim mi je dodatno pomoglo da se ljudi zainteresuju za mene. Kada sam bila mala, govorila sam kad porastem da ću promeniti ime, zovem se kao neka baba, a sada ne bih ni pomislila na to, a kamo li uradila.

Podsetimo, Krstinja se nedavno razvela, a posle kraha te ljubavi, uspela je ponovo da se zaljubi.

– Postoji jedna lepa priča, a generalno ljubav je ta koja nas pokreće u svemu, tako da moj osmeh govori više od hiljadu reči. Sve u svemu, za sad će ostati na tome. Srećna sam zbog transformacije i zbog jednog gospodina koji se pojavio u mom životu – rekla je pevačica ranije za medije.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: A. Milinković