KRALJ DVORANA! Spektaklom u Kraljevu Saša Matić pokazao zašto nosi laskavi epitet, pa otkrio šta očekuje publiku u Areni (VIDEO)

0A0A8757

Pevač Saša Matić još jednom je pokazao zbog čega nosi epitet „kralja dvorana“, priredviši atmosferu za pamćenje u prepunoj Novoj hali sportova u Kraljevu. Ovaj prostor Sale je i otvorio koncertom pre tačno pet godina, a na spektaklu održanom u četvrtak još jednom je nadmašio sebe u večeri prepunoj emocija.

-Nastupao sam ovde pre tačno 5 godina i jedan dan – naglasio je Sale pre izlaska pred publiku i gradu u dolini Ibra.

0A0A8719

Koncert je započeo pesmom „Ne bih ništa menjao“ nakon čega su se ređali novi i stari hitovi: „Kad ljubav zakasni“, „Dva života“, „Zabranjena lubav“… Više od 5.000 oduševljenih Kraljevčana pevalo je u glas sa Saletom, koji je pokazao zašto su njegovi koncerti tako posebni.

Matić ima mnogo prijatelja širom Srbije, a neki od njih došli su u Kraljevo iz obližnjih gradova kako bi porodično uživali u ovom ugođaju za srce i dušu. Tako je pevačev kolega Srećko Krečar iz Kragujevca došao sa svoje dve ćerke koje su veliki fanovi Saletove muzike.

0A0A8675

Spektakl je održan u Kraljevu, a beogradska publika sa nestrpljenjem iščekuje Saletove koncerte u Štark areni 8. i 9. marta. Ulaznice za oba dana odavno su rasprodate a nas je zanimalo da li će možda biti i treće Arene.

-Na vašu veliku žalost, a i za moju, defintivno neće biti trećeg koncerta u Areni. Nije bilo uslova da vežemo tri dana za redom. Čekaćemo malo. Čekali smo i sada pet godina, napravićemo jednu pauzicu – rekao je Sale za Grand i dodao da očekivanja publike uvek postoje.

Od Matića se uvek nešto očekuje, zašto bismo i sada nešto menjali – dodao je Sale i otkrio da posle ovih koncerata planira da otputuje na zasluženi odmor sa porodicom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić