Login/Registracija

KOŠARKAŠ PREBOLEO DŽEHVU? Osvanula fotka na kojoj blista u društvu nove devojke, svi kažu da sličnost sa pevačicom neverovatna

Nino Čelebić u žižu medijskog interesovanja nije došao zbog svojih profesionalnih uspeha, već zbog ljubavne veze sa Teodorom Džehverović koja je trebalo da bude krunisana brakom ovog proleća.

Nekoliko godina košarkaš i pevačica uživali su u skladnom odnosu, a iako je sve ličilo na bajku i kako se spekulisalo po beogradskim kuloarima spremali su gala svadbu, usledio je šok – Nino i Teodora su se razišli krajem prethodne godine. O razlozima raskida nisu nikada javno govorili, a reklo bi se da nisu ostali u prijateljskim odnosima nakon kraha veze.

Nedavno se pronela vest da je Dževherovićeva našla utehu u mladom fudbaleru, Marku Jankoviću mada je ona to odmah i demantovala navodeći da je slobodna i da ne želi ponovna vezivanja. Nakon što se Nino iselio iz njenog novog stana, kod Teodore se uselila najbolja drugarica kako bi joj nadomestila prazninu.

Međutim, njen bivši momak nije dugo patio pa je tako osvanula fotografija na Instagramu gde pozira u zagrljaju lepe brinete na planini. Nova devojka Nina Čelebića je sušta suprotnost mladoj pevačici, a mnogi se slažu da su košarkaš i nepoznata dama savršen par.

Kako je Teodora reagovala na ove fotografije, ne znamo, ali jedno je sigurno šansa za pomirenjem Čelebića i Džehverovićeve ne postoji.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.