Komšinica Goce Tržan progovorila o braku pevačice i bubnjara: „Uf, nije baš lako Raši“

2951bec273c38e10fc9f6dfc7056de138347abc6

Pevačica Goca Tržan još od 2015. godine uživa u braku sa talentovanim bubnjarom Radomirom Rašom Novakovićem koji je mlađi od nje čak 14 godina. Goca je već imala brak iza sebe, a iste godine kako se razvela od Ivana Marinkovića koji je poznat po učešćima u više rijalitija, započinje romansu sa Rašom.

Goca trzan

Raša i Goca su se upoznali početkom 2000tih kada je došao na audiciju za njen bend i nije mnogo prošlo a mladi muzičar je uspeo da osvoji srce pop pevačice, a onda je usledila odluka da provedu ostatak života zajedno. Oni danas žive u naselju Miljakovac u porodičnom okruženju sa Gocinom ćerkom iz prvog braka Lenom.

7e747c332bbbb4a797904c03075f858a42c4ebe9

Komšije uglavnom imaju samo reči hvale,a kako je pevačica poznata po svom temperamentu, bliska komšinica je otkrila da par često ima probema i nesuglasice oko sitnica.

-Često ih viđamo, uvek negde žure, ali se uvek oboje lepo jave. Raša je, čini se, više kod kuće. Uglavnom zajedno obavljaju svakodnevne obaveze, idu na treninge bar tri, četiri puta nedeljno. Isto, svi ovde u komšiluku znamo da idu i na seanse kod psihoterapeuta, o čemu oni i javno pričaju. Verovatno im to pomaže dosta u braku, ne znamo šta je iza njihova četiri zida. -kaže ona i dodaje:

-Uf, nije baš lako Raši sa Gocom. Ona ume i da mu podvikne, par puta iz njihovog dvorišta čula se galama i dreka, kao što se svuda ponekad dešava. Kako se čini, svađaju se oko vožnje najviše, kad god negde treba da krenu. Videla sam jednom Gocu da otvara mužu kapiju, pa smo se našalili da je ipak on glavni u njihovoj kući.

PROČITAJTE I:

(Kurir)

Foto: Z.K. Munja/ instagram,
Autor: J.R.