Login/Registracija

Komšije razvezale jezik o DARI, ovako se pevačica ponaša IZA KAMERA

Dara Bubamara godinama važi za jednu od najpopularnijih estradnih umetnica, a njene komšije otkrile su kako se pevačica ponaša kada se kamere ugase, ali i da je najčešće viđaju u skupocenim automobilima.

Kako kaže njena komšinica, pre nekoliko godina se doselila u jedan luksuzni kompleks koji još nije izgrađen do kraja. Prema pričama stanara iz obližnje zgrade, Bubamara živi u pentahausu sa sinom Kostom za koji se pisalo da je pukla 200.000 evra, međutim ona se kao i većina njenih koleginica ponaša najnormalnije.

Dara je super komšinica, ako ćeš iskreno. Živi ovde u komšiluku u penthausu. Često obilazi prodavnice i ljubazna je prema svojim komšijama. Znam lično da je sjajna, jer to i klijenti u mom salonu govore o njoj. Sin Kosta je lepo vaspitan i ljubazan. Bubamara ode do prodavnice, ali nije uvek ful doterana. Sasvim normalno izgleda, kao najobičnija žena iz naroda. Ne gledam je kao estradnu umetnicu, već kao komšinicu – kaže frizerka iz obližnjeg salona, dok njena mušterija tvrdi da ju je viđala nekoliko puta, ali samo u besnom automobilu.

Par puta sam je videla, ali uvek projuri u besnom automobilu. Vidim je samo u trenucima kada parkira auto, ali nikada je ne primećujem u šetnji – govori žena koja je sretala pevačicu.

U obližnjoj apoteci apotekarka izjavljuje da je pevačica veoma fina osoba, kao i da je kod njih došla jedanput kada se osećala bolesno i malaksalo.

Fina je osoba, u najobičnijem izdanju je došla u apoteku. Ništa neukusno, degutantno, šta više bila je bolesna videlo se to i po njoj. Ne mogu da kažem ništa u negativnom kontekstu. Jednom se zadesila kod nas u apoteci kao pacijent kada se razbolela i to je ujedno i poslednji put da sam je srela. Možda da sam obraćala više pažnje zapazila bih je na svakom ćošku ovde – iskreno kaže apotekarka, dok u prodavnici preko puta prodavačice ističe kako najčešće kupuje cigarete.

Lepa je Dara uživo. Dođe kako kad u prodavnicu, ne baš preterano. Nekad je u opuštenom izdanju, nekad je i našminkana. Poslednji put je kupovala cigarete, ali ostalo ne pratim šta stavlja u svoju korpu. Nije umišljena, sasvim je jednostavna i prosta žena kao i ja – kroz osmeh govori prodavačica, međutim u kafiću pored govore kako je nisu sretali mesec i po dana, ali je za to pre toga bila redovan gost.

Nije dolazila sigurno jedno više od mesec dana, ali je redovan gost. Služila sam je jednom, opuštena žena, često ostavi i bakšiš. Sa društvom je bila ovde na kafi i ručku, bili su neki devojka i dečko koliko sada mogu da se setim u ovom trenutku – zaključuje konobarica iz obližnjeg kafića.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk/Blic