Login/Registracija

KOJA JE BILA NAJLEPŠA? Evo kako su naše zvezde izgledale u NAJLUĐOJ NOĆI (FOTO)

Estradne zvezde Novu godinu dočekale su radno. One najveće, uglavnom, bile su angažovane da pevaju na Trgovima, dok je većina pevačica u najluđoj noći nastupala u klubovima, diskotekama i restoranima. Za najluđu noć birale su haljine različitih krojeva i dezena. Neke od njih odabrale su elegantne toalete, sa mnoštvom šljokica i štrasa, a uglavnom domirirale su bela, bež i crna boja.

Aleksandra Mladenović će 2019. pamtiti po svom prvom albumu u karijeri koji nosi naziv „Poseban„, baš takav bio joj je i novogodišnji stajling. Duga, šljokičava toaleta istakla je pevačicinu vitku figuru, a podignuta kosa u rep i srebrne minđuše dale su joj notu glamura u najluđoj noći koju je provela na nastupu u Šapcu.  

Sandra Rešić Novu godinu dočekala je pevajući u Berlinu, a u novogodišnjoj noći ponela je elegantnu, srebrnu haljinu sa velikim šlicem koji je sigurno privukao pažnju muške populacije. 

Ivana Pavković u najluđoj noći zabavljala je Podgoričane, a u tokom nastupa imala je sličnu toaletu kao i Sandra. Elegantnu haljinu sa šlokičavim detaljma upotpunila je ogrlicom i sandalama,. 

Mlada zvezda „Granda“ Milica Čikarić 2020. godinu dočekala je sa publikom u Vrnjačkoj banji, a u novogodišnjoj noći svoju mladalačku lepotu istakla je romantičnom, bež haljinom. 

Nadica Ademov uveseljavala je Berlince u jednom restoranu, a za tu priliku ponela je dugu, elegantnu, crnu haljinu. Izgleda da pevačica nije želela mnogo da ekserimentiše, pa je njen outfit upotpunila jednostavnim minđušama i satom. 

Ana Kokić pokupila je brojne simpatije novogodišnjim stajlingom. Pevačica je blistala na dočeku, a dugu, elegantnu toaletu upotpunila je i novom frizurom i svedenim make up-om koji je sve oborio s nogu. 

Sanja Đorđević je za doček pevala u jednom hotelu u Doboju i obukla je crne, šljokičave pantalone i crnu košulju. 

 

Elegantnu, crnu toaletu ponela je i Aleksandra Živojinović koja je u novogodišnjoj noći zabavaljala Beograđane u jednom hotelu. 

……

U scenskom kostimu blistala je i Jelena Karleuša, a za potrebe svog novogodišnjeg nastupa promenila je čak dva odela. Prvi bio je šljokičavi kostim sa resama, a u drugom izdanju ponela je providni kombinezom koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. 

I Neda Ukraden blistala je u elegantnoj haljini, a najluđu noć dočekala je pevajući u jednom hotelu u Budvi. 

Kožna, crna haljina bila je novogodišnji izbor Ivane Selakov koja je sinoć uveseljavala Beograđane u jednom klubu, pa je i njen stajling bio u skladu sa mestom u kom je pevala. 

IOd kako je smršala, Ana Bekuta sve češće nosi belu boju, pa je i njen novogodišnji stajling bio u tom tonu. Klasično, belo odelo začinila je belim salonkama i svedenim nakitom,  

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić