Login/Registracija

KO JE NAJBOLJA DOMAĆICA? Ovako izgledaju Uskršnja jaja Indire Radić, Viki Miljković, Sanje Đorđević, Stoje… (VIDEO)

Mnoge javne ličnosti su bile vredne i pripremaju se za proslavu Uskrsa, a neke su već završile tradicionalno farbanje jaja. Sve je spremno za proslavu najradosnijeg hrišćanskog praznika i u domovima popularnih pevačica koje su pokazale kako izgledaju njihove dekoracije na društvenim mrežama. 

Indira Radić je još na Veliki petak ofarbala uskršnja jaja, a potom je pokazala kako je dekorisala svoj dom koji odiše prazničnom atmosferom.

……

Svoje fanove na Instagramu obradovala je Viki Miljković koja je objavila snimak svoje dekoracije. 

……

Ovako je ukrasila svoj dom u Beogradu pevačica Sanja Đorđević koja je napisala da se sprema za najveći praznik od svih praznika. 

……

Pevačica Stoja kaže da farbanje jaja na Veliki petak ima svoju čar u svim životnim situacijama. Ona će Uskrs proslaviti u svom domu u Perlezu, a pohvalila se kakva je domaćica ovom fotografijom. 

……

I zvezde Granda pokazale su kako se snalaze u kuhinji i koliko su kreativne u ukrašavanju jaja. Već je poznato koliko je Ana Sević originalna kad je uređenje doma u pitanju pa je i ovaj put briljirala. 

Sve je spremno za proslavu praznika i u domu Jelene Kostov. Ovu fotografiju ukrašenih jaja je objavila na Instagram priči. 

I Jelena Gerbec je zasukala rukave i sama ukrasila jaja, a fanovi su to mogli da vide na njenom Instagramu.

Svaka čast!

Autor: A. Bakić