Login/Registracija

Knez o mlađoj ćerci: „Vrlo je moguće da i NJU USKORO ČUJETE!“ (VIDEO)

Novi hit Nenada Kneževića Kneza pod nazivom „Zarobljeni“ mnogima je bila asocijacija na proteklu godinu i karantin koji je zadesio celu planetu, ipak pevač ističe da je to čista slučajnost i da se u pesmi radi o ljubavnom ropstvu.

– Ova pesma govori u stvari da smo zarobljeni u rečima. U ljubavi i u vezi postoji faza kad se zarobimo u rečima i ne možemo da se izrazimo na pravi način – nasmejano govori pevač.

S obzirom na to da je njegova ćerka Ksenija trenutno jedna od napopularnijih pevačica na našim prostorima, interesovalo nas je da li se sada on „grebe“ o njenu slavu.

– Ja se grebem – rekao je Knez uz osmeh – Volim da se grebem. Šalim se, naravno. Nije više ona Knezova ćerka, sada sam ja Ksenijin tata. Ali, ima li šta lepše od toga. Izuzetno sam ponosan na to.


Osvrnuli smo se i na njegovu mlađu ćerku, te upitali pevača hoće li i ona nastaviti muzičku tradiciju.

– To je naša Bubica, mi je svi zovemo tako. Uopšte nije isključeno da i ona nastavi našim stopama. Izuzetno je muzikalna. Trenutno sluša neku muziku, koja nije baš komercijalna, ali joj je muzički izraz jako interesantan. Vrlo je moguće da ćete i nju čuti u nekom narednom periodu – najavio je Nenad.

Ksenija je u jednoj Grandovoj emisiji istakla da je građu povukla na Kneževiće, a njegovor odgovor na to poslušajte u videu ispod!

……

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: K. Stanković